Naturkosmetik 

 

 

      

     

 

 

Mina naturprodukter tillverkar jag av de finaste råvarorna, de bästa oljorna och rena eteriska oljor för att jag ska få så bra kvalite som möjligt på mina salvor och krämer.

 

Många av de produkter man kan köpa i handeln är av betydligt lägre kvalite, det är därför de kan säljas så billigt. Det som doftar i mina produkter kommer från äkta blommor och örter, dofter det ros så är det rosenestrakt eller eterisk olja gjord på riktiga rosor och inget annat. Produkterna som innehåller vatten kan lätt lärskna därför har jag tillsatt konserveringsmedel till dessa, men det konserveringsmedler är helt ofarligt, jag använder atamon som även används som konserveringsmedel i livsmedel. 

 

Så här gör du för att beställa:

Välj de produkter du är intresserad av, skicka ett mail med artikelnamn. När du skickat din beställning får du en bekräftelse på din beställning och information om hur du skall betala. Frakten ingår alltid i smyckesbeställningarna.

 

Artikel: Ögongel med rosor

Pris: 75:-

Lägg bara ett finger eller spatel emot gelen så fastnar en lagom mängd, fördela gelen mellan två fingrar och "dutta" sedan runt ögonen. Rosen är svalkande och lätt sammandragande och därför lämplig för mogen hy. Gelen är mycket dryg.